Godnatt!

Hejsan alla kompisar.

Nu är det dags för mig att sova. .

Måste ju berätta när jag var på BVC med pappa :)
Jag väger: 9645gram
Jag är 72 cm lång

I morse så tog jag mig framåt i torka bajsställningen. Inte på knän utan torka bajsställningen. Jag var sååååå söt! :)

I igår var vi på Liseberg. Det var skojsigt :) Jag var jättesnäll och såg jättetuffa människor som var så långa att dom nästa kunde peta Gud i rumpan. Dom vinkade på mig .. hihi. Mamma och Noelle såg killar med bar överkropp. Pappa och Andreas såg Tjejer med typ inga kläder på!  Sånna som dansar. Det hela var en karneval. Sen somnade jag. blev helt utmattad av alla filurer som vandrade omkring!

På BVC idag fick jag *Barnens första bok*. Jag har inte fått läsa den än för mamma ville läsa den först! Men jag får fråga om jag får titta i den i morgon!

Mamma var hos frissan idag. Då fick jag följa med pappa och hämta ved. Säckarna med ved var SÅÅÅ tunga, så jag somnade strax efter att vi bar Ner säckarna från släpkärran!. jag är världsduktig och mina föräldrar är såååååååå mega stolta över mig! HA HA.

Nej nu måste jag verkligen sova.

Nattinatti.

Nova <3

Snart så..

Hejsan alla vänner :)

Idag Har jag varit hemma o busat:) Har lekt med Felicia och pratat med Emelie. Juste, vi var till Hova med och fika och pappa hade något tråkigt ärende på banken!
Har faktiskt några nyheter att berätta.

Mamma och pappa sänkte min säng i går eftersom jag är som en fisk i sängen. Och när dom sänmkte sängen så upptäckte dom att det fanns ett kontaktuttag precis i höjd med att jag kan stoppa mina fingrar i den. Och istället för att möblera om och greja i sovrummet så beslöt sig mamma och pappa för att flytta in mig i mitt eget rum. Mamma tyckte att det var jättejobbigt. Men jag sov som vanligt. Vaknade 05.00 och var pigg som en lärka :) Så natten gick faktiskt bra för min del. Men om den gick bra för morsan, det vet jag inte.
Pappa fick sovmorgon idag :)


Jag har fått två nya tänder i underkäken, så min förkylning har släppt. Så nu har jag sammalnagt 6 tänder :) NU kanjag tugga massor.

*Jag kan ställa mig upp själv med stöd. ( tar tag i någons ben eller)
*Jag ställer mig på händer och fötter som att jag ska bli torkad i rumpan efter att jag har bajsat. ( ni förstår nog hur jag menar.
* Tjötar massa skit
*Tjötar ännu mer skit.
* Och jag är jättesöt!


I MORGON!!!! Ska jag faktiskt till Liseberg med mina föräldrar och deras två kompisar. ujujujuj vad roligt det ska bli. Jag ska spela på choklad/Chips hjul. Och om jag vinner så får INTE någon smaka för jag är snål just nu! Kanske om någon vecka eller så. Då kan ni få smaka:D. hihi

Nu är pappa och tränar cross. Sen när han kommer hem så ska vi äta taco´s . Eller mamma o pappa ska. Jag sover väl förmodligen! Typiskt!


Nu ska jag pussa lite på mamma. Vi ska mysa lite innan läggdags! Det är mysigt att pussa på mamma. Pussa på pappa är också mysigt. När kan har rakat bort skägget och mustachen vill säga. Annars sticks han. Tur att jag har mamma som är på min sida. Hon håller med mig till fullo!..


GLÖM INTE ATT FRÅGA FRÅGOR. VILLL GÄRNA SVARA PÅ ERA FRÅGOR! SKRIV VAD NI VILL. SVARAR PÅ ALLT ( om jag får för mamma) fast i bland han jag göra det i alla fall :)

Puss o kram Nova <3

Godmorgon:)

Hejsan alla kompisar!

I natt vaknade jag klockan 03.00 och nu är klockan 05.19 och jag har inte somnat om! Allt för att reta galla på mamma o pappa.
Idag ska jag få följa med pappa till Töreboda och kolla när min farbror och resten av SMK-grabbarna som ska köra. Det ska bli roligt. Pappa ska inte köra idag.
Mamma ska fixa lite andra saker som jag inte kan berätta tyvärr. Det är top secrets:)
Igår var jag själv med pappa några timmar för mamma jobbade.
Men innan det så följde jag o mamma med min kompis Noelle och hennes mamma samt gubbe till Kristinehamn och kollade på alla studenter. Mamma grät floder när hon såg sin gamla klass. Alla var jättefina verkligen. Ett stort grattis på er! Jag skrattade lite åt mamma för jag tyckte att hon var fjantig.

Nej nu ska mina föräldrar göra mig iordning för en dag ute på crossbanan. Vi åker snart! Hoppas att jag somnar en stund i bilen så jag inte blir övertrött. Fast jag är jättetrött nu så vi får se hur vi gör :P .


Hej då alla kompisar :)

Godmorgon!

Inatt har jag sovit ganska så bra. Vaknade klockan 03.05 och fick en flaska välling. Somnade om och vakna fem.. Pappa har fått lite sovmorgon.

Idag ska min pappa till tandläkaren. Stackars honom.
Mamma ska in till Kristinehamn idag för hennes gamla klass tar studenten idag! Vad roligt tycker jag, men morsan hon bara bölar. haha. Mesmamma!

Själv är jag lite gnällig. Jag hostar som vanligt och är allmänt förkyld. Nu är jag hungrig och trött med. Så jag har inte tid att sitta här längre. Uppdaterar lite senare så ska ni få läsa om något spännande :)


Puss och kram Nova :)

Slänger in några ord..

Hejsan :)




Har inte skrivit blogg på länge. Har haft datorförbud eftersom jag är sjuk. Men nu passar jag på när mamma lagar mat :) Hon märker nog inte.


Har massor att berätta om min utvekling och sånt, men jag hinner nog inte skriva allt idag. får ta det lite si o så.

Börjar lite smått..

Pappa är hemma hos mig nu :). Det är jätteskojsigt! Vi busar och stojjar.
Jag kryper inte än, men så fort jag får chansen så ställer jag mig upp med hälp av mamma, pappa och kompisar. Springer maraton i min gåstol och babblar som aldrig förr. Jag kan dricka välling själv ( hålla i flaskan) när jag ligger ner i min säng eller i famnen. När jag ligger på mage så ställer jag mig upp så jag står som när äldre barn har bajsat på toaletten och någon ska torka deras rumpa. Mamma tror inte att jag kommer att krypa, jag kommer nog att börja gå istället.

Nej, nu märker mamma att jag är vid datorn. Mamma bara pussa på mig så det var ingen fara.

har även hjälp mamma att vika tvätt. Hon viker, jag drar upp dem så mamma får vika igen:) Det är jätteroligt.


Hejsvejs :)

RSS 2.0